Boorhouders & toebehoren

Boorhouders zijn een onmisbaar gereedschap in uw werkplaats, aangezien deze u helpen om vele bewerkingen snel en veilig uit te voeren. Het is echter wel van belang om kwalitatieve boorhouders aan te schaffen, omdat u hiermee de veiligheid garandeert én deze langer meegaan. U bent voor kwalitatieve gereedschappen op de juiste plaats bij Machines Crispyn, een ervaren familiebedrijf uit Maldegem, nabij Brugge, met uitgebreide productkennis.

Boorhouders in verschillende formaten kopen

U vindt bij ons boorhouders die geschikt zijn voor boren van verschillende formaten, er is dan ook gegarandeerd een geschikte boorhouder voor uw toepassing te vinden. U denkt hierbij aan een precisieboorkop, maar bijvoorbeeld ook aan een snelspanboorkop. Deze maakt het nog makkelijker om uw boren te bevestigen in de boorhouder. Bent u niet enkel op zoek naar houders, maar ook naar andere accessoires voor uw boormachine? Bestel dan ook boorklemmen of kernboren in onze webshop.

Neem gerust contact met ons op

Twijfelt u welke boorhouders geschikt zijn voor uw toepassing? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)5 071 52 72. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden in ons assortiment en adviseren u indien nodig, zodat u zeker de juiste producten koopt.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen