Centerboren

Wanneer u een gaatje boort in een metalen oppervlak, is het aangeraden om gebruik te maken van een centerboor. Hiermee bepaalt u namelijk de diameter van het gaatje dat u boort en bent u zeker van nauwkeurigheid. U vermijdt dat uw boor afdwaalt in het oppervlak en zodoende onnodige schade toebrengt. Met een centerboor is dat probleem snel en eenvoudig van de baan.

Nauwkeurig en doeltreffend boren met een centerboor

Bij Machines Crispyn beschikken we over talloze jaren aan ervaring in de metaalbewerking. Wij weten maar al te goed dat een centergat maken in metaal delicaat werk is. Daarom bieden we u de beste prijs/kwaliteitsverhouding voor uw centerboren. Een centerboor kan je gebruiken voor een juiste start te maken met een andere spiraalboor.Een centerboring wordt ook veel op een draaibank gebruikt om uw werkstuk juist te ondersteunen. Boort u in roestvrijstaal? Dan is het aangewezen om gebruik te maken van de HSS-Cobalt centerboor.

Bestel bij dé expert in metaalbewerking

U wilt natuurlijk nauwkeurig en correct boren in een metalen oppervlak. Maak daarom gebruik van een centerboor als u Staal, RVS, gietijzer, aluminium of kunststof bewerkt. Heeft u interesse in een van onze producten of wilt u graag nog enkele vragen stellen? Bel dan naar 0032 (0)5 071 52 72, dan helpen onze medewerkers u graag verder. Daarnaast beschikken wij ook over andere materialen zoals een bandzaag of een klauwplaat. Ontdek het aanbod!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen