Micrometers

Wilt u micrometers kopen? Machines Crispyn uit Maldegem, niet ver van Brugge, beschikt over een uitgebreid assortiment aan meters. U denkt hierbij zowel aan analoge als digitale micrometers. Deze meters zijn verkrijgbaar in uiteenlopende formaten, waardoor er vast en zeker een geschikt model voor uw toepassing te vinden is. Bekijk de collectie aan micrometers direct online en besluit om een passende meter te kopen.

Micrometers kopen voor precisiemetingen

De micrometers die u in onze webshop kunt kopen, stellen u in staat om de afmetingen van diverse (kleine) objecten te meten. U plaatst het object tussen de uiteinden, waarna de afmeting duidelijk is af te lezen op het apparaat. Een micrometer is dus van erg groot belang indien u precisiewerk moet uitvoeren, aangezien u hiermee nauwkeurig te werk kunt gaan. Bent u niet op zoek naar meters, zoals micrometers of schuifmaten, maar naar andere verspaningsmachines en gereedschappen? U zit ook dan bij ons goed, wij bieden namelijk ook de volgende producten aan:

Plaats uw bestelling direct

Besluit nu om kwalitatieve micrometers te kopen en geniet van snelle levering. Indien u voor 12.00 uur bestelt, verzenden wij uw bestelling dezelfde dag nog. U heeft deze hierdoor snel in huis, waardoor u er snel mee aan de slag kunt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)5 071 52 72.

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen