Boormachines

  • Specialist in metaalbewerking
  • Kennis van verspaningstechnieken
  • Alle soorten machinetoebehoren

Een kwalitatieve boormachine wilt u het liefst bij een expert kopen. Machines Crispyn uit Maldegem, niet ver van Brugge, is een goede keuze, aangezien wij lange ervaring hebben met boormachines en metaalbewerkingsmachines. Twijfelt u welke boormachine u het best kunt kopen voor uw project? Onze gespecialiseerde medewerkers adviseren en helpen u graag, zodat u zeker de juiste machine voor uw toepassing aanschaft.

 

 

Een boormachine kopen inclusief de benodigde accessoires

U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan boormachines, zoals een tafelboormachine, maar ook een kolomboormachine of een kernboormachine. Een kolomboormachine onderscheidt zich van een tafelboormachine, doordat deze vaak zwaarder is en daardoor niet op een tafel gemonteerd wordt. De kernboormachine is daarentegen een krachtige machine die gaten in hardere bouwmaterialen, zoals beton of asfalt, boort. Naast een boormachine, kunt u ook toebehoren kopen, zoals boorsets of boorklemmen. Alle benodigdheden koopt u dus in onze webshop.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag een nieuwe kwalitatieve boormachine kopen voor uw werkplaats? Dan vindt u zeker de gewenste optie in ons uitgebreide assortiment. Plaats uw bestelling via de webshop en reken op een snelle levering aan het opgegeven adres. Neem contact op met ons via het telefoonnummer 0032 (0)5 071 52 72 bij vragen of om advies in te winnen.

 

Bekijk onze producten

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen