Boormachines

  • Specialist in metaalbewerking
  • Kennis van verspaningstechnieken
  • Alle soorten machinetoebehoren

Wanneer u een boormachine gaat kopen, wilt u uiteraard bij een specialist langsgaan. Machines Crispyn is een uitstekende keuze, aangezien wij beschikken over vele jaren ervaring met metaalbewerkingsmachines en boormachines. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag het juiste materiaal te vinden. Zo zult u ongetwijfeld de juiste boormachine voor uw toepassing kopen.

 

 

Een boormachine kopen met alle benodigdheden

Een boormachine komt uiteraard in allerlei vormen en maten. Bij ons kunt u daarom bijvoorbeeld kiezen voor een tafelboormachine, kolomboormachine of een kernboormachine. Dit is slechts een greep uit het aanbod van apparatuur en daarnaast hebben we ook toebehoren zoals boorsets of boorklemmen. Verken ons uitgebreide aanbod en twijfel zeker niet om onze medewerkers te contacteren wanneer u meer informatie of advies wenst. Bij ons bent u altijd verzekerd van kwalitatief materiaal. Tevens betaalt u in onze webshop snel en gemakkelijk via de vele beschikbare betaalmethodes.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag een nieuwe kwalitatieve boormachine kopen voor uw werkplaats? Dan vindt u zeker de gewenste optie in ons uitgebreide assortiment. Plaats uw bestelling via de webshop en reken op een snelle levering aan het opgegeven adres. Neem contact op met ons via het telefoonnummer 0032 (0)5 071 52 72 bij vragen of om advies in te winnen.

 

Bekijk onze producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »