Lintzagen

Een kwalitatieve lintzaag kunt u kopen bij Machines Crispyn uit Maldegem, niet ver van Brugge. Wij zijn een familiebedrijf uit 1985 met jarenlange ervaring in de branche. U vertrouwt daarom op onze uitgebreide technische kennis wanneer u besluit een lintzaag te kopen in onze webshop. Bekijk het assortiment direct en bestel vandaag nog een zaag voor uw toepassing.

Zaag door uiteenlopende materialen door een lintzaag te kopen

De kwaliteitsvolle Phantom M42 bimetalen bandzagen zijn gelegeerd met 8% kobalt, waardoor u ze kunt gebruiken om zowat alle staalsoorten te zagen, waaronder rvs, maar ook gietijzer en aluminium laten zich met deze zaaglinten perfect zagen. U gebruikt een lintzaag om lange zaagsneden te maken, maar ook om gezaagde bochten te realiseren en om dikkere materialen te zagen. De inzet van een lintzaag die u bij ons kunt kopen is dus zeer divers. Hetzelfde geldt voor het andere zaaggereedschap in ons assortiment, zoals cirkelzagen en bandzagen.

Deel uw wensen met ons

U vindt op deze pagina enkel de meest gebruikte zaaglinten voor metaal. Kunt u het juiste reservelint voor uw toepassing niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)5 071 52 72. De kans is groot dat wij deze toch aan kunnen bieden vanuit ons ruime assortiment.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen