Kernboren

Wilt u graag een kernboor van hoge kwaliteit kopen? Machines Crispyn uit Maldegem, nabij Brugge, beschikt over een ruim assortiment aan kernboren in uiteenlopende formaten. U denkt hierbij aan een snijdiepte die varieert van 25 millimeter tot 110 millimeter. Een kernboor met de juiste afmeting voor uw toepassing kunt u kopen in onze webshop, dus bekijk ons assortiment direct en bestel een geschikte boor.

Een geschikte kernboor kopen bij een ervaren familiebedrijf

Een kernboor snijdt enkel de omtrek van het gat, waardoor niet al het materiaal verspaand hoeft te worden om een gat te realiseren. U boort hierdoor veel sneller en effectiever dan met een andere boor, zoals een spiraalboor. Een bijkomend voordeel hiervan is het feit dat de levensduur van zowel de boor als de boormachine langer is. Het is zeer verstandig om een kernboor in onze webshop te kopen, aangezien ons familiebedrijf uit 1985 over voldoende technische kennis beschikt. Wij voorzien u hierdoor graag van gedegen advies, bijvoorbeeld over onze kernboren en boorhouders.

Bestel nu uw exemplaar

Wilt u graag een kwalitatieve kernboor kopen? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment en bestel een geschikte boor voor uw toepassing. Heeft u behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)5 071 52 72.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen