Centers

Meedraaiende centers zijn een belangrijk onderdeel van uw draaibank. Het heeft een lager in de kop, waardoor het meedraait met het materiaal terwijl het dit ondersteunt. Hierdoor bent u in staat om snel en eenvoudig universele draaibewerkingen uit te voeren. Wij beschikken over een uitgebreide collectie aan meedraaiende centers met uiteenlopende diameters. Bekijk de collectie nu en bestel.

De verschillende meedraaiende centers in ons uitgebreide assortiment

U koopt bij ons meedraaiende centers in verschillende formaten, maar ook voor uiteenlopende toepassingen. Wij bieden bijvoorbeeld een buizencenter aan, maar ook meedraaiende centers in standaarduitvoeringen. Bent u niet enkel op zoek naar een center, maar ook naar diverse andere accessoires voor uw draaibank? U vindt het allemaal bij Machines Crispyn, uit Maldegem, niet ver van Brugge. U denkt hierbij aan:

Vraag gerust om advies

Heeft u behoefte aan advies, zodat u zeker de juiste centers voor uw toepassing weet aan te schaffen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)5 071 52 72. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies over de verschillende producten in ons ruime assortiment. Twijfel dus niet langer en besluit om kwalitatieve verspaningsmachines en bijbehorende gereedschappen te bestellen bij een ervaren familiebedrijf.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen