Cirkelzagen

Wilt u een kwalitatieve cirkelzaag kopen? Bekijk dan het ruime assortiment van Machines Crispyn uit Maldegem, niet ver van Brugge. U vindt op deze pagina slechts de meest gebruikte afkortzagen. Staat de gewenste cirkelzaag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op! De kans is groot dat wij toch de juiste cirkelzaag voor u vinden, zodat u deze kunt kopen.

 

Een cirkelzaag voor uiteenlopende materialen kopen

U kunt bij ons een cirkelzaag kopen van uiteenlopende afmetingen en met diverse tandsteken. Deze zagen zijn stuk voor stuk geschikt voor materialen als staal, aluminium, gietijzer, koper, kunststof of brons. U vindt dan ook gegarandeerd een passende cirkelzaag of lintzaag voor uw toepassing in ons uitgebreide assortiment. Zijn uw huidige zaagbladen nog niet aan vervanging toe? U kan ook zaagbladen, zowel HSS als HM-bezette varianten, bij ons laten aanslijpen. Dit is een stuk voordeliger dan een nieuw zaagblad en u kunt het gerust een aantal keer herhalen. De prijs voor een HSS-blad is vaak rond de €25,-, maar kan variëren.

 

Neem contact met ons op

Wilt u graag een cirkelzaag kopen, maar wilt u allereerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)5 071 52 72. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer, ook over onze andere gereedschappen, zoals beitelsets of wringijzers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen