Schuifmaten

Schuifmaten kunt u kopen bij Machines Crispyn uit Maldegem, niet ver van Brugge. Wij bieden zowel digitale als analoge schuifmaten in variërende formaten aan, maar ook schokbestendige schuifmaten en maten met een precieze afschrijflineaal. U merkt het al, wij beschikken over een zeer uitgebreide collectie aan schuitmaten. Zoek passende schuifmaten voor uw toepassing en besluit om deze te kopen.

Schuifmaten kopen voor nauwkeurige metingen

Besluit om kwalitatieve schuifmaten te kopen in onze webshop voor nauwkeurige metingen van zowel buitenmaten als binnen- en dieptematen van objecten. Schuifmaten zijn, in tegenstelling tot micrometers, ook geschikt om grotere objecten te meten. De grootste schuifmaat die u bij ons kunt kopen is dan ook anderhalve meter groot. Wij verkopen echter ook schuifmaten voor kleiner precisiewerk, u vindt dan ook gegarandeerd een passende schuifmaat voor uw toepassing. U vindt echter niet enkel schuifmaten in onze webshop, maar onder andere ook meedraaiende centers voor uw draaibank of machinebeveiliging.

Ervaar onze uitstekende technische kennis

Heeft u nog vragen alvorens onze schuifmaten te kopen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)5 071 52 72. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag meer over de producten in ons assortiment en over ons familiebedrijf, zodat u met vertrouwen investeert in onze schuifmaten.

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen