Spiraalboren

  • Specialist in metaalbewerking
  • Kennis van verspaningstechnieken
  • Alle soorten machinetoebehoren

Bent u op zoek naar een goede spiraalboor? Dan bieden wij bij Machines Crispyn niets minder dan het beste materiaal. Of u nu een particulier of een professional bent; wij helpen u graag verder. Met vele jaren ervaring ter beschikking, hebben wij een uitgebreide kennis over onze producten en verkopen wij enkel kwalitatieve producten. Zo bent u bij ons zeker aan het juiste adres om een nieuwe spiraalboor te kopen.

 

 

Welke spiraalboor heeft u nodig?

Uiteraard bestaan er verschillende varianten van spiraalboor. Zo hebben wij onder andere HSS-, VHM-, HM-TIP- en steenboren ter beschikking in onze webshop. Eveneens kunt u bij ons terecht voor een brede selectie van borensets. Maar naast machines en toebehoren om te boren beschikken wij ook over draaibanken en freesmachines die uw werkplaats verrijken. Voor meer informatie over de mogelijkheden, kunt u altijd even onze medewerkers contacteren. Zij leggen u graag alles uit en maken u wegwijs in het assortiment.

 

Bestel snel en makkelijk via de webshop

Heeft u de spiraalboor gevonden die u nodig heeft? Dan kunt u simpelweg een bestelling plaatsen via de webshop en betalen met een van de vele beschikbare methodes. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het pakket veilig en snel aan uw adres toekomt. Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze producten en diensten? Dan kunt u ons altijd bereiken via het telefoonnummer 0032 (0)5 071 52 72.

 

Bekijk onze producten

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »