Boorklemmen & toebehoren

Een boorklem schaft u aan bij Machines Crispyn. Sinds het ontstaan van ons familiebedrijf in 1985, zijn wij het vertrouwde adres in Maldegem, nabij Brugge, voor het leveren van een breed gamma hoogwaardige gereedschappen. Deze zijn snel en eenvoudig online te bestellen via onze website. Veel van onze producten hebben wij in stock waardoor wij vrijwel altijd snelle levering aan huis kunnen garanderen. Bovendien kunt u bij ons niet alleen gereedschappen bestellen, wij zijn ook uw betrouwbare partner als het gaat om het reviseren en herstellen van machines.

Altijd een boorklem naar wens

Wilt u boorklemmen aanschaffen? Dan heeft u bij ons de keuze uit nieuwe en gebruikte artikelen. Wij hebben voor vrijwel elke toepassing de juiste producten in huis waardoor u bij ons altijd vindt wat u zoekt. Ziet u de boorklemmen van uw keuze niet terug in onze webshop? Laat het ons weten, grote kans dat wij het door u gewenste product alsnog kunnen leveren. Naast boorklemmen hebben wij ook diverse andere toebehoren voor boormachines in ons assortiment, zoals borensetjes en borenslijpers. Op het gebied van boorklemmen maakt u bij ons uw keuze uit onder meer een:

  • Boorklem 140mm;
  • Boorklem 200mm;
  • Soba standaard boorklem 150mm;
  • Soba precisie boorklem 100mm;
  • Soba precisie boorklem 80mm.

Plaats uw bestelling snel en eenvoudig

Het bestellen van producten via onze webshop is heel eenvoudig. Na het doorlopen van een aantal simpele stappen, is de bestelling zo geregeld en onderweg naar het door u gewenste adres. Wanneer u vragen heeft over onze boorklemmen of andere producten of meer wilt weten over onze online bestel- en betaalprocedure, dan staan wij u graag te woord via het telefoonnummer 0032 (0)5 071 52 72.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen