Gatzagen & frezen

Een kwalitatieve gatzaag of frees kunt u kopen bij Machines Crispyn uit Maldegem, niet ver van Brugge. Wij zijn een familiebedrijf uit 1985 met jarenlange ervaring in de branche. U vertrouwt daarom op onze uitgebreide technische kennis wanneer u besluit een klokzaag te kopen in onze webshop. Bekijk het assortiment direct en bestel vandaag nog een zaag voor uw toepassing.

Zaag door uiteenlopende materialen door een gatzaag of gatfrees te kopen

Gatfrezen van Phantom zijn voorzien van hardmetalen tanden, waardoor deze enorm duurzaam zijn.
Dit maakt het ook mogelijk om in bepaalde omstandigheden zonder koeling aan de pas te gaan. 
Er bestaan verschillende versies die eerder geschikt zijn voor geel dun materiaal of het dikkere plaatmateriaal. Kies de gepaste frees voor uw toepassing.

De kwaliteitsvolle Phantom HSS-Cobalt (8%) bimetalen gatzagen zijn gelegeerd met 8% kobalt, waardoor u ze kunt gebruiken om zowat alle staalsoorten te zagen, waaronder rvs, maar ook gietijzer en aluminium laten zich met deze gatzagen perfect zagen. 
Deze bestaan in verschillende uitvoeringen, voor dunwandige platen tot buizen.
Te verkrijgen vanaf diameter 14mm t.e.m. 210mm
De inzet van een gatzagen die u bij ons kunt kopen is dus zeer divers. Hetzelfde geldt voor het andere zaaggereedschap in ons assortiment, zoals gatfrezen, cirkelzagen en bandzagen.

Deel uw wensen met ons

U vindt op deze pagina enkel de meest gebruikte zaaglinten voor metaal. Kunt u de juiste gatzaag voor uw toepassing niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)5 071 52 72. De kans is groot dat wij deze toch aan kunnen bieden vanuit ons ruime assortiment.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen