Wringijzers en hulpstukken

Wringijzers koopt u bij Machines Crispyn in Maldegem, nabij Brugge. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1985 en wij herstellen, reviseren en verkopen sindsdien verspaningsmachines en gereedschappen voor zowel particulieren als bedrijven. U rekent bij ons dan ook op voldoende technische kennis door jarenlange ervaring in de branche. Bestel de benodigde kwalitatieve wringijzers in onze webshop.

Vereenvoudig uw werkzaamheden met onze wringijzers

U gebruikt onze wringijzers in combinatie met een draadtap om eenvoudig handmatig schroefdraad in een geboord gat te krijgen. Het is daarnaast ook mogelijk het te gebruiken in combinatie met een ruimer, zodat uw geboorde gaten de juiste afmeting krijgen. Een wringijzer maakt het gemakkelijker om deze toepassingen te plaatsen in een geboord gat. Het is dan ook een prettig accessoire om te gebruiken wanneer u regelmatig (precieze) gaten moeten boren middels een boormachine. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel een passend artikel voor uw toepassing.

Neem contact met ons op voor advies

Weet u niet zeker welke wringijzers geschikt zijn voor uw toepassing en heeft u behoefte aan advies? Neem dan gerust contact op met onze deskundige medewerkers door te bellen naar 0032 (0)5 071 52 72. Zij vertellen u met veel plezier meer over de verschillende mogelijkheden in ons assortiment.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← .    ✓ 85% uit voorraad leverbaar ✓ Op werkdagen voor 12u besteld, zelfde dag verzonden ✓ Eigen adviseurs ✓ Naast tooling ook machines ✓Ophalen mogelijk Verbergen